BouMatic la 75 ani

BouMatic este un lider mondial in proiectarea, fabricarea si furnizarea de cele mai mari si de calitate sisteme de muls si echipamente agricole de lapte, inclusiv saloane de muls, sisteme de gestionare a cirezii, sisteme de racire a laptelui, produse de igiena a ugerului, produse medicale de ingrijire copite, piese de schimb pentru echipament.

Recunoscut pentru produsele sale inovatoare in ferma de lapte, BouMatic este dedicat pentru a se asigura ca producatorii agricoli de lactate din intreaga lume au capacitatea de a produce cea mai mare cantitate de lapte de calitate in cel mai eficient, profitabil si responsabil mod.

Incepem cu o istorie de inovatie … o mostenire puternica, care se intinde pe mai multe generatii. Este o istorie de durata, relatii tehnice si de conducere pe termen lung cu producatorii de produse lactate din intreaga lume.

Acest lucru este combinat cu o viziune noua, axata pe innoirea productivitatii industriei de lactate din lume. Noi oferim o intreaga experienta, la nivel mondial, de cercetare,  dezvoltare si o cunoastere intima a nevoilor locale. Acesta este cel mai puternic atuu al noului BouMatic.

Reunind o cunoastere profunda a afacerii in domeniul lactatelor cu o intelegere ferma a provocarilor viitoare, BouMatic ofera capabilitati de neegalat. Fiind cea mai mare companie privata in aceasta industrie, avem resursele si capacitatea de reactie pentru a se potrivi viitorului afacerii tale in domeniul produselor lactate.

BouMatic de azi, este gata pentru a participa la reusita fabricilor de produse lactate din lume, fuzionand puterea tehnica cu un sistem de distributie la nivel mondial extins, pentru un viitor luminos.

Filosofia BouMatic

De la inceputurile sale umile, la liderul in industria lactatelor de astazi, BouMatic a aplicat un adevarat set de credinte fundamentale, semnificative.

  • O preocupare pentru sanatatea animalului
  • O dedicatie pentru cercetare stiintifica
  • O privire asupra rentabilitatii producatorilor de lapte

Aceste credinte consolideaza filosofia stabilita de catre fondatorii BouMatic. Aceasta filosofie poate fi rezumata intr-o singura afirmatie simpla numita „Principiul BouMatic”.

„Masina de muls ar trebui sa elimine laptele disponibil la ugerul vacii, usor, complet si repede.”

Filosofia Boumatic se regaseste in jurul lumii

BouMatic este un actor international major cu produse variind de la rezervoare de racire a laptelui, la sistemele de muls automatizate; de la linii complete de salubrizare si mentenanta a rutelor, la produse de gestionare integral computerizata.

Da, BouMatic este cunoscut in intreaga lume pentru inovatie, calitate, precum si angajamentul excelentei produselor lactate. Dar ce inseamna dedicat producatorului de lactate? Aceasta inseamna ca, la fiecare nivel, in tot ceea ce facem, indiferent unde o facem, BouMatic, lucreaza pentru tine.